Europa Conference League

Καπέλο: «Πιο πολύ με αγχώνει η Φιορεντίνα - Οι Έλληνες οπαδοί είναι... καυτοί, θα είναι τρελοκομείο»

Ο Φάμπιο Καπέλο σχολίασε το αντάμωμα της Φιορεντίνα με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League.

Αταλάντα και Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσουν τη Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League και τον Ολυμπιακό σε εκείνον του Conference αντίστοιχα, με τον Φάμπιο Καπέλο να σχολιάζει τους δύο μεγάλους αγώνες.

Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, ο θρυλικός Ιταλός προπονητής εξήγησε πως τον... αγχώνει περισσότερο η αποστολή των «βιόλα» ενάντια στον ελληνικό σύλλογο, εξηγώντας τους λόγους και εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο θα βρει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα του στο τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Μπορεί να φαίνεται περίεργο κρίνοντας από τους αντιπάλους αλλά φοβάμαι περισσότερο τη Φιορεντίνα από την Αταλάντα. Οι "βιόλα" παίζουν με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα, ακόμα και αν είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ και όχι στο δικό του. Αλλά οι Έλληνες οπαδοί είναι... καυτοί και θα είναι τρελοκομείο! Η ελπίδα μου είναι να υποφέρει ο Ολυμπιακός περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε από την πίεση.

Ο Ιταλιάνο άξιζε άλλον έναν τελικό και ελπίζω ότι θα βρει το κλειδί για να νικήσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το τρόπαιο. Οι Έλληνες απέκλεισαν την Άστον Βίλα, που είναι από τις αποκαλύψεις στην Premier League και έχουν προπονητή τον Έμερι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x